GAI Macchine Imbottigliatrici

Proiectează și produce de peste 70 de ani linii complete de îmbuteliere pentru vin, bere, ulei, apă, băuturi alcoolice. Echipamentele sunt adaptate nevoilor fiecărui producător, indiferent de mărimea acestuia.
Avantajul competitiv al GAI constă în controlul total al procesului de producție, GAI producând peste 90% din componentele echipamentelor sale.

Furnizor preferat de producători de vin de top de pe 5 continente. Oferă asistență tehnică și training pentru tehnicienii beneficiarilor.

Livrare promptă a pieselor de schimb dintr-un depozit automatizat cu peste 25.000 de repere. Garantează disponibilitatea pieselor de schimb timp de 20 de ani după vânzare.

Lider mondial în proiectarea și producerea de echipamente de îmbuteliere.
În România, RomWine Equipment este distribuitorul său exclusiv.

APE IMPIANTI

Proiectează și produce din 1955 echipamente pentru depaletizare și introducerea sticlelor în cutii. Soluții tehnice personalizate pentru fiecare client din industria vinului, beriii și băuturilor alcoolice.

Preocupare continuă pentru tehnologie avansată, fiabilitate, eficiență, soluții personalizate, simplitate, flexibilitate.

Peste 4700 de echipamente instalate în întreaga lume, peste 2500 de clienți mulțumiți.

Gama completă de echipamente pentru paletizare, depaletizare, introducerea sticlelor în cutii, introducerea de separatoare, sigilarea cutiilor.

GARBELLOTTO L'arte del bottaio

Fondată în 1775, compania produce recipienți din lemn de stejar pentru învechirea vinului, de orice formă, dimensiune și tip de lemn, pentru producători de vin din întreaga lume.

Oferă soluții personalizate. Lemnul de stejar utilizat provine în principal din Franța și Slavonia și este uscat natural, fără nici o intervenție a omului.

Promovează o gestiune sustenabilă a pădurilor. Deține certificare de Lemn Controlat FSC.

Lider mondial în producția de recipienți din lemn de stejar pentru maturarea și învechirea vinului. Deține recordul mondial pentru cea mai mare budană construită, cu capacitatea de 33.300 litri.

LASI GROUP

Peste 60 de ani de experiență în proiectarea și producerea de autoclave și cisterne de inox pentru producerea vinului spumant. Îmbină tradiția cu inovația și procuparea pentru cea mai înaltă calitate.

Deține mai multe brevete internaționale pentru producția de vin, printre care fermentatorul sub presiune Mythos și sistemul mobil de scufundare a boștinii Leonardo.

Preocupare continuă pentru inovație, cercetare, dezvoltare.

Pe lângă experiența acumulată în domeniul vinurilor, LASI s-a lansat și în producția de echipamente pentru producerea berii artizanale.

LAFAL

Cu o experiență de peste 200 de ani, compania a pornit de la un atelier de fierărie și s-a specializat în prelucrarea fierului, sudură în aluminiu și structuri metalice industriale.

Suporți pentru butoaie, soluții pentru organizarea și eficientizarea depozitării în crame.

Echipamentele LAFAL permit accesul facil al oenologului pentru controlul organoleptic al vinului aflat la învechire.

RomWine Equipment este reprezentantul său exclusv în România.

OMAC Enosoluzioni

Echipamente de vinificație primară și filtrare a vinului pentru producători mici și mijlocii.

Gamă completă de echipamente, de la sortarea strugurilor până la filtrarea microbiologică a vinului înainte de îmbuteliere.

Calitate, fiabilitate, atenție la detalii.

Asigură consultanță și engineering pentru proiecte de crame complete.

CAVAGNINO & GATTI

Mașini de etichetat rotative automate pentru etichete cu clei sau autoadezive, prezente în peste 80 de țări din întreaga lume.

Soluții pentru producători cu volume de activitate și necesități diverse, de la 1.000 la 30.000 de sticle pe oră.

Tehnologii performante, echipamente intuitive și ușor de folosit.

Peste 10.000 de soluții tehnice diferite, peste 3 miliarde de etichete aplicate anual.

ROBINO & GALANDRINO

Născuți la Canelli, leagănul tradiționalului vin spumant italian Asti, sunt astăzi lideri mondiali în echipamente pentru dopuire și capișonare.

Specializați în „etanșare secundară” pentru toate tipurile de sticle, cu capacități variind între 500 și 30.000 de sticle pe oră.

Inovație, fiabilitate, flexibilitate

Echipamente pentru producția de vin, cidru, bere, distilerii, ulei, oțet.